Image Alt

Kukista kauneimmat

Lillukka » Kukista kauneimmat » Värililja punainen

Värililja punainen

4,30  sis alv.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 20200910004-1 Osasto:

Kuvaus

Kirkkaanpunaiset liljankukat tuovat kukkapenkkiin näyttävyyttä ja väriä. Lajike on vankkavartinen ja kestää pystyssä ilman tuentaa.

Liljoilla saat vaivatta näyttävän kukkapenkin. Istuta sipulit joko perennojen joukkoon tai yhdistele erivärisiä liljalajikkeita samaan penkkiin. Värililjat ovat monivuotisia ja erittäin helppohoitoisia. Ne talvehtivat erinomaisesti koko Suomessa.

HELPPOHOITOINEN

Kukinta: heinä-elokuu
Kasvukorkeus: 100 cm
Kasvupaikka: aurinkoinen, puolivarjoinen
Talvenkesto: koko maa

Pakkaus sisältää 1 sipulin.Punaisin kukin kukkiva värililja.

Istutussyvyys: 15 cm
Istutustiheys: 25 cm

Värililjat viihtyvät puutarhan aurinkoisilla ja puolivarjoisilla paikoilla. Ihanteellisinta olisi, jos liljojen juuristoalue jäisi edessä kasvavien kasvien varjoon. Kasvualustakseen ne vaativat syvämultaisen, ravinteikkaan ja hyvin kosteutta pidättävän ja läpäisevän maaperän. Kuten sipulikukat yleensä, värililjatkin vaativat viihtyäkseen hyvin kalkitun maan. Kevyt juuristoalueen peittely syksyllä havuilla tai kuivilla lehdillä varmistaa liljojen hyvän talvehtimisen.

Värililjojen istutusaika on kevät/syksy. Keväällä toukokuun alusta kesäkuun alkuun, syksyllä syyskuun puolivälin jälkeen. Sipulien istutussyvyys on 15 cm ja istutusetäisyys 25 cm. Näyttävyyttä puutarhaan saat istuttamalla sipuleita laajoiksi ryhmiksi. Värililjat sopivat mainiosti myös ruukkupuutarhaan!  Värililjat kukkivat pitkään heinä-elokuussa. Ne sopivat hyvin istutettavaksi samaan ryhmään vuorotellen matalakasvuisten perennojen kanssa. Kestävä myös leikkokukkana!

Lisätiedot

Paino0,500 kg (kilogramma)
0

Ostoskori