Image Alt

Taimimyymälä

Lillukka » Taimimyymälä

TAIMIMYYMÄLÄ SÄKYLÄN SYDÄMESSÄ

Taimimyymälässämme on erittäin laaja valikoima monivuotisia kasveja ja kesäkukkia. Meiltä löydät taimet niin havuista omenapuihin kuin mansikantaimiinkin. Perennavalikoimamme on runsas ja kesäkukista löytyy myös erikoisempia vaihtoehtoja. Kasvien mukana saat halutessasi aina istutusohjeet. Taimet tulevat luotettavilta taimistoilta kuten Saarioisten Taimistot, Puutarha Tahvoset. Viherrinki-liikkeenä tarjoamme myös Ihana Piha -tuotesarjan laadukkaita taimia.

Myymälästämme löydät myös hyvän valikoiman ruukkuja, lannoitteita ja multaa tai mitä ikinä puutarhasi tällä hetkellä eniten kaipaakaan.

Taimimyymälä

Kesäkukat

OLEMME OSA VIHERRINKI-KETJUA

ViherrinkiKuulumme Viherrinki-ketjuun, joka kehittää yhteistyössä alan erikoisosaajien kanssa Ihana Piha-tuotesarjaa. Tuotesarja on pitkän tuotekehityksen tulos ja se uudistuu joka vuosi. Tarjoamme aina uusimmat ja laadukkaimmat tuotteet kasviesi eduksi! Puutarhurisi valitsemaa -kasvit ovat asiantuntijoiden valitsemia ja kotimaisilla taimistoilla kasvatettuja. Tuoteperheen kasveilla on myös kasvuunlähtötakuu, joka on voimassa, mikäli kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta.

0

Ostoskori