Image Alt

Sidontapalvelu

Lillukka » Palvelut » Sidontapalvelu

Sidontapalvelu

Vaikka sinulla olisi vain ajatus siitä, että haluaisit antaa kimpun jotain kaunista, se riittää. Taitavat floristimme ovat täällä sinua varten. Sidontatyöt tehdään joko yhteistyössä kanssasi suunnitellen tai halutessasi teemme suunnittelutyön puolestasi.

Meiltä saat persoonalliset kukkakimput päivänsankarille, valmistuvalle tai vaikka omaksi iloksi keittiön pöydälle. Käsissämme syntyy morsiuskimppu, joka ei unohdu koskaan ja samalla herkkyydellä sidomme surukukat läheisen viimeiselle matkalle, aina tilanteeseen sopien.

KIMPUT JA ASETELMAT

MORSIUSSIDONTA

Onnea tärkeänä päivänäsi! Morsiussidontaa varten varaa suunnitteluaika, jolloin toteutamme unelmiesi hääkoristelun. Morsiussidontapalveluun kuuluvat mm: morsiuskimppu, sulhasen viehe, pukuvieheet, morsiustyttöjen ja -poikien kukat, hiuskukat, heittokimppu, pöytäasetelmat, kirkon ja juhlatilan koristelu ja hääauton koristelu.

SURUSIDONTA

Surusidonta on tapa ilmaista se, mitä muuten on niin vaikea sanoa. Surusidontaan kuuluvat: surulaitteet, surukimput, seppeleet, arkunkoristeet, uurnakoristeet, koristelut muistotilaisuuteen, kuvapöydän kimput ja kirkkokimput.

0

Ostoskori