Image Alt

Tietoja meistä

Lillukka » Tietoja meistä

LILLUKKA ON TOIMINUT SÄKYLÄSSÄ VUODESTA 1985

Puutarhateknikko Sirkku Reko perusti Kukka- Ja Puutarhakauppa Lillukka Ky:n Säkylän keskustaan vuonna 1985. Jo yli 30 vuotta olemme toimineet samalla paikalla. Vuonna 2016 perustettiin Lillukan verkkokauppa. Nykyään yrityksessämme työskentelee Sirkun lisäksi kolme puutarha-alan ammattilaista ja sesonkiaikoina useampi työntekijä. Tarjoamme myös mielellämme puutarha-alan opiskelijoille harjoittelupaikan Lillukasta.

Lillukka on paikkakunnalla tunnettu ja monipuolinen kukkakauppa, josta löydät myös eksoottisemmat leikkokukat ja ruukkukukkia ympäri maailman. Persoonalliset kimppumme ja muut kukkasidontatyömme tuovat väriä arkeen ja juhlaan. InterfloraToteutamme upeat ja ikimuistoiset leikkokukkakimput sekä toiveiden mukaiset morsiuskimput. Voit varata suunnitteluajan, jolloin luomme haluamasi kimpun tai voit jättää suunnitteluvapauden meille. Teemme kauniit ja persoonalliset surukukat muistotilaisuuksiin ja myös toimitamme ne perille lähialueiden kirkkoihin.

Taimimyymälästä löydät mm. monivuotiset kasvit, mullat ja lannoitteet sekä erilaiset tarvikkeet.

Kuulumme Viherrinki-ketjuun, Suomen kukkakauppiasliittoon ja toimimme aktiivisesti Säkylän Yrittäjät ry:ssä.

KANTA-ASIAKASKLUBICashback

Lillukan Cashback kanta-asiakaskortilla saat rahaa takaisin jokaisesta ostoksestasi. Lisäksi saat Shopping Pointeja eli ostopisteitä. Jokainen ostopiste on noin viiden euron arvoinen ja ostopisteitä voi käyttää Cashback-yhteistyöyritysten tekemissä tarjouksissa (Dealit). Olemme virallinen Cashback World -jäsen.

ViherrinkiKUULUMME VALTAKUNNALLISEEN VIHERRINKI-KETJUUN

Viherrinki-ketjuun voivat liittyä puutarha-alan erikoisliikkeet, joilla on paikallista erikoisosaamista. Viherrinki kehittää Ihana Piha-tuotesarjaa yhdessä taimistojen, tavarantoimittajien ja muiden alan osaajien kanssa. Tuotesarja uudistuukin vuosittain ja voit tutustua sarjaan taimimyymälässämme.

0

Ostoskori