Image Alt

Tietoa meistä

Lillukka » Tietoja meistä

KUKKAKAUPPA LILLUKKA SÄKYLÄSSÄ

Kukka- ja puutarhakauppa Lillukka ky on perustettu vuonna 1985. Liike sijaitsee Säkylässä. Kauppiaana toimii Sirkku Reko ja hän on liikkeen alkuperäinen omistaja. Verkossa avautui verkkokauppa vuonna 2016.

Kukka- ja Puutarhakauppa Lillukka Ky on monipuolinen kukkakauppa, josta löydät myös eksoottisemmat leikkokukat ja ruukkukukkia ympäri maailman. Persoonalliset kimppumme ja erikoissidontatyömme tuovat väriä arkeen ja juhlaan. Puutarhamyymälästä löydät laajan ja laadukkaan koriste- ja hyötykasvivalikoiman sekä mahtavasti erilaisia ulkoruukkuja.

Cashback Interflora

Lillukan Cashback kanta-asiakaskortillamme saat rahaa takaisin jokaisesta ostoksestasi. Lisäksi saat Shopping Pointeja eli ostopisteitä. Jokainen ostopiste on noin viiden euron arvoinen ja ostopisteitä voi käyttää Cashback-yhteistyöyritysten tekemissä tarjouksissa (Dealit). Olemme virallinen Cashback World -jäsen.

Kukat, kimput ja koristeet kotiin ja yrityksiin

Taimimyymälästä löydät mm. monivuotiset kasvit, mullat ja lannoitteet sekä erilaiset tarvikkeet.
Yrityksessämme työskentelee puutarha-alan ammattilaisia sekä floristeja että puutarhureita.

Toteutamme upeat ja ikimuistoiset leikkokukkakimput sekä toiveiden mukaiset morsiuskimput. Voit varata suunnitteluajan, jolloin luomme haluamasi kimpun tai voit jättää suunnitteluvapauden meille. Teemme kauniit ja persoonalliset surukukat muistotilaisuuksiin ja myös toimitamme ne perille lähialueiden kirkkoihin.

KUULUMME VALTAKUNNALLISEEN VIHERRINKI-KETJUUN

Viherrinki-ketjuun voivat liittyä puutarha-alan erikoisliikkeet, joilla on paikallista erikoisosaamista. Viherrinki kehittää Puutarhurisi valitsemaa -tuotesarjaa yhdessä taimistojen, tavarantoimittajien ja muiden alan osaajien kanssa. Tuotesarja uudistuukin vuosittain ja voit tutustua sarjaan taimimyymälässämme. Viherklubi, johon voit liittyä liikkeessämme, on Viherrinki-kauppiaiden valtakunnallinen tiedotus ja markkinointikanava. Viherklubi myös tarjoaa erikoisetuja ja muuta mukavaa jäsenilleen.

Viherrinki

LIITY LILLUKAN VIHERKLUBIIN!

Viherklubi on kanta-asiakkaidemme oma klubi, jossa järjestetään erilaista toimintaa ja käydään retkillä. Liittyminen on ilmaista. Lue lisää Viherklubista!

LILLUKKA SÄKYLÄSSÄ VUODESTA 1985

Puutarhateknikko Sirkku Reko perusti Kukka- Ja Puutarhakauppa Lillukka Ky:n Säkylän keskustaan vuonna 1985. Jo yli 30 vuotta olemme toimineet samalla paikalla. Nykyään yrityksessämme työskentelee Sirkun lisäksi kolme puutarha-alan ammattilaista ja sesonkiaikoina useampi työntekijä. Tarjoamme myös mielellämme puutarha-alan opiskelijoille harjoittelupaikan Lillukasta. Erikoisosaamista kukkakaupallamme on sidontapalveluista ja puutarhasuunnittelusta. Kuulumme Viherrinki-ketjuun, Suomen kukkakauppiasliittoon ja toimimme aktiivisesti Säkylän Yrittäjät ry:ssä. Tervetuloa kanssamme lumoutumaan kasvien ja kukkien taianomaiseen maailmaan!

Rantatie 281, Säkylä

Yhteystiedot

Kukka- ja puutarhakauppa Lillukka Ky
Rantatie 281
27800 Säkylä

0

Ostoskori