Kuvaus
Lanttu on todella käyttökelpoinen kaalikasvi, jota käytetään mm. pataruokiin, gratinointiin, muhennoksena sekä wokattujen vihannesten lisänä. Tuottaa satoa noin 3 kk:n kuluttua kylvöstä. Talvivarastointiin tarkoitetut lantut kylvetään myöhään ja korjataan viimeisinä. Viihtyy useimmilla läpäisevillä mailla, jotka säilyttävät kosteutensa. Kastellaan kuivuuden vallitessa. Harvennetaan aikaisin, jotta taimilla on kasvutilaa.
Suorakylvö: Aikaisin, heti kun maa on muokattavissa — kesäkuuhun saakka. Kastellaan vako ennen kylvöä. Pikkutaimien peittäminen kasvuharsolla on eduksi. Näin voidaan torjua tuhohyönteiset.
Esikasvatus: 2–3 viikkoa ennen ulosistutusta.
Tieteellinen nimi on Brassica napus ’Wilhelmsburger’.