Kuvaus
`Blaro`on rapea ja maukas violetinvärinen kyssäkaalilajike. Syötävä osa on maanpinnalle kohoava turvonnut varsi, syödään raakana tai keitettynä. Kylvö toistetaan 2-3 kertaa, jolloin saadaan tuoretta kyssäkaalia pitempään. Sato korjataan kun mukuloiden koko on n. 7 cm, noin 14 viikon kuluttua kylvöstä. Kyssäkaali viihtyy parhaiten runsasravinteisessa, kuohkeassa, kosteassa ja läpäisevässä maassa. Kastellaan kuivuuden vallitessa. Harvennetaan aikaisin, jotta taimet saavat tilaa kasvuun.
Suorakylvetään aikaisin, heti kun maa on muokattavissa – kesäkuun loppuun saakka. Kastellaan vako ennen kylvöä. Pidetään kylvös kosteana ja peitetään kasvuharsolla.
Tieteellinen nimi: Brassica oleracea `Blaro`.