Image Alt

Kukista kauneimmat

Lillukka » Kukista kauneimmat » Krookus Orange Monarch, 15 kpl

Krookus Orange Monarch, 15 kpl

Alkuperäinen hinta oli: 7,90 €.Nykyinen hinta on: 5,50 €. sis alv.

Varasto loppu

Kuvaus

Ihastuttavat pikkukrookukset!
Krookukset eli sahramit kukkivat ensimmäisten joukossa aikaisin keväällä. Krookukset kukkivat vuodesta toiseen ilman erityisiä hoitotoimia. Lannoitus kukkasipuliravinteella tai luujauholla vahvistaa kukintaa.

Oranssit krookukset ovat monipuolisia kevätkukkijoita, Ne sopivat mainiosti kaikkialle puutarhaan sekä nurmikolle että kukkapenkkeihin. Parvekelaatikoihin, ruukkuihin ja kivikkopuutarhaan.

HELPPOHOITOINEN

Kukinta: huhti-toukokuu
Korkeus: n. 10 cm
Kasvupaikka: aurinkoinen, puolivarjoinen

Pakkaus sisältää 15 sipulia, sipulikoko 5/+

Istutussyvyys on kolme kertaa sipulin korkeus. Istutusaika on syys-lokakuun aikana, kun maa on jo hieman viilennyt. Kaiva sopiva kuoppa istutuskuokalla. Aseta sipuli kuoppaan suippo pää ylöspäin ja juuret alaspäin. Peitä mullalla. Jos samalle alueelle tulee paljon sipuleita eikä alue ole perennojen peitossa, voi olla helpompi kaivaa alue puutarhalapiolla, levittää tulppaanit siihen ja peittää mullalla. Istuttamisen yhteydessä voit lisätä multaan kukkasipuliravinnetta tai luujauhoa. Kastele sipuleita istuttamisen jälkeen, sillä kosteassa maassa sipuli juurtuu nopeammin. Keväällä kukkimisen jälkeen, anna lehtien nuutua rauhassa ennen kuin poistat ne.

Lisätiedot

Paino0,070 kg (kilogramma)
0

Ostoskori