Image Alt

Kukka- ja puutarhakauppa Lillukka

Lillukka » Ajankohtaista » Tule mukaan Lillukan puutarhamatkalle 8-10.7. (ma-ke) Hiidenmaalle!

Tule mukaan Lillukan puutarhamatkalle 8-10.7. (ma-ke) Hiidenmaalle!

Kukka- ja puutarhakauppa Lillukan puutarhamatka  8-10.7 (ma-ke)

Hiidenmaalle  !

Tällä kertaa tutustumme Viron toiseksi suurimpaan saareen, idylliseen Hiidenmaahan. Näemme saarelle tyypillistä maaseutua, mielenkiintoisia kohteita ja yövymme saaren ”pääkaupungissa” Kärdlassa, Padu hotellissa. Matkalla jo monelta matkalta tuttu Anne opas Tallinnasta alkaen.

 

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan nauttimaan matkasta!

 

 

8.7  maanantai Bussireitti Eura-Säkylä-Alastaro-Hirvikoski-Loimaa- Forssa-  Helsingissä olemme klo 7.50. Eckerö m/s Finlandia  lähtee klo 9.00 ja on Tallinnassa klo 11.15. Kokoontuminen bussille ja matka jatkuu oppaan kanssa kohti Haapsalun kaupunkia, teemme kävelyn kauniilla rantabulevardilla, kaupungilla vähän vapaata aikaa vaikka omatoimiseen kahvitteluun. Lauttamatka Heltermaan satamaan, lauttamatka kestää n. 1 h 15 min. Perillä Hiidenmaalla n. klo.17.30 ja tutustumme maisemasuunnittelijan pihaan ja sen jälkeen majoittuminen ja illallinen  Padu hotellissa.

 

9.7 tiistai Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan kanssa päivän retkelle. Päivän aikana näemme kolme puutarhaa, kaikki ne ovat saaneet Kaunis koti-palkinnon. Kaja Vainumäki on floristi ja hänellä ”varjopuutarha”. Toinen puutarha on FenShui periaatteella perustettu, tosin mukaan on tullut myös muitakin ideoita.  Kolmas puutarha on ehkä maailman pohjoisin laventelipuutarha. Vierailemme myös Vaemlan vanhalla villatehtaalla, jossa yli 100 vuotiaat koneet yhä tekevät ihania villatuotteita myyntiin. Päivän aikana lounas ja illalla hotellilla illallinen.

 

 

10.7 keskiviikko, aamiainen klo. 7.00 ja sen jälkeen lähtö hotellilta kohti Tallinnaa.   Lauttamatka mantereelle ja taimiostoksia tehdään Nurga Puukoolissa sekä tutustutaan heidän uudistettuun puutarhaan. Tallinnassa ollaan noin klo.16.00, Tallinnassa vähän ostosaikaa ennen laivan lähtöä.

Bussin on oltava lähtöselvityksessä tuntia ennen laivan lähtöä.

klo 18.30 Eckerö m/s Finlandia  lähtee ja on Helsingissä klo. 21.00, paluu lähtöpysäkeille.

 

Matkan hinta: 499 €/hlö/ H2 huoneessa min 30 hlöä. Jos 3 hlöä on samassa huoneessa on matkan hinta 485€/hlö. (sis. yllä mainitun ohjelman ja mainitut ruokailut)

Matka laskutetaan ennen matkaa ja laskun mukana lähetetään vahvistettu bussiaikataulu.

Lisämaksusta: 1-hengen huone 55 €/hlö, laivalla  aamiainen +17 €/hlö, bufee  paluulaivalla   +34€/hlö.

Laivalla hytti omassa käytössä + 38€/suunta. Matkalla tarvitaan mukana passi tai henkilöllisyyskortti.

 

Tervetuloa kesän matkalle ja kerro matkasta myös ystävillesi!

          ILMOITTAUTUMISET MATKA-VIITALAAN 30.4. MENNESSÄ.

 

Matkanjärjestäjän peruutusehdot, mikäli matkustaja peruuttaa matkansa: (myös sairaustapauksissa)

31 vrk ennen matkan alkua, veloitetaan varauskuluina 50 €, 30-14 vrk ennen matkan alkua veloitetaan 75 % matkan hinnasta

13 vrk  ennen matkan alkua  veloitetaan koko hinta. Emme vastaa matkaohjelman muuttumisesta, kohde järjestyksen muuttumisesta tai hotellin vaihdoksesta meistä riippumattomista syistä. Suosittelemme matkavakuutusta peruutusturvalla.

 

HUOM! Matka tehdään yhteistyössä Kukka- ja puutarhakauppa Lillukan kanssa, sekä matka on myynnissä myös ”yleisesti” kaikille puutarhamielisille, joten tervetuloa matkalle!

 

Matka-Viitala, Virttaanraitti 239, 32560 Virttaa,044 0405140, puh aika  ma-pe klo 10-16

e-mail: info@matkaviitala.fi,  www.matkaviitala.fi Toimistomaksu 6 €/lasku

0

Ostoskori