Image Alt

Puutarhamatka Saarenmaalle 3-6.7.2023

Lillukka » Lillukan kanta-asiakasklubi » Puutarhamatka Saarenmaalle 3-6.7.2023

Kukka- ja puutarhakauppa Lillukan puutarhamatka 3–6.7 (ma-to)  Saarenmaalle!                     

 

Vihdoin reissuun! Tällä kertaa tutustumme Viron suurimpaan saareen, Saarenmaahan. Näemme saarelle tyypillistä maaseutua, mielenkiintoisia kohteita ja yövymme saaren ainoassa kaupungissa, Kuressaaressa. Kylpylä/hotelli on hyvällä paikalla, meren rannalla, Piispanlinnan ja keskustan läheisyydessä.

 

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan nauttimaan matkasta!

 

3.7 maanantai Bussireitti Eura (alustava aikataulu klo 06.05) -Säkylä-Alastaro-Hirvikoski-Loimaa- Forssa- Helsingissä olemme klo 9.20. Tallinkin My Star lähtee klo 10.30 ja on Tallinnassa klo 12.30. Kokoontuminen bussille ja matka jatkuu oppaan kanssa kohti Saarenmaata. Ristin kylässä (n.klo.14.30) vierailemme palkitulla puutarhalla ja nautimme kahvit. Saman kadun varrella nähdään kivikkoistutuksia ja Triin Kusminin keramiikkatöitä, töissään hän käyttää myös kasveja ja saa töihinsä ideoita luonnosta.

Lauttamatka Virtsu-Kuivastu (lauttamatkan kesto n. 20 min) ja ajo Kuressaareen, Saarenmaan idylliseen kaupunkiin. Majoittuminen hotelli Asa Spa hotelliin (ent. kylpylä Rüütli) ja illallinen hotellilla.

 

4.7 tiistai Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan kanssa päivän retkelle. Päivän aikana näemme kaksi puutarhaa. Toisella on vihanneksia, ruusuja, pelargoneja, perennoja. Toinen on katajatila ja heillä on katajasta tehtyjä tuotteita myynnissä. Käymme myös katsomassa Saarenmaan korkeinta rantatörmää sekä Odalätsin lähteillä. Päivän aikana lounas. N. klo. 17.00 hotellilla takaisin, vapaa ilta.

 

5.7 keskiviikko Aamiaisen jälkeen lähtö hotellilta oppaan kanssa. Torilla ensin vapaata ostosaikaa. Vierailemme päivän aikana kahdella puutarhalla, nautimme kahvit ja lounaan päivän aikana. Iltapäivällä takaisin hotelilla ja vapaata aikaa. Hotelli on aivan Piispanlinnan lähellä, joten sinne on helppo piipahtaa omatoimisesti. Myös kaupungin kaikki putiikit ja ravintolat ovat lähellä.

 

6.7 torstai, aamiaisen jälkeen lähtö hotellilta kohti Tallinnaa. Ensin käymme ihailemassa kuuluisaa meteoriitti- järveä, Kaalin järveä. Lauttamatka mantereelle ja taimiostoksia tehdään Nurga Puukoolissa ja myös kahvit nautitaan siellä. Tallinnassa ollaan noin klo.15.00, lähtöselvitys klo. 15.30.

klo 16.30 Tallink Megastar lähtee ja on Helsingissä klo. 18.30, paluu lähtöpysäkeille.

 

Matkan hinta: 534 €/hlö/H2, min 36 hlöä (sis. yllä mainitun ohjelman ja mainitut ruokailut)

Matka laskutetaan ennen matkaa ja laskun mukana lähetetään vahvistettu bussiaikataulu.

Lisämaksusta: 1-hengen huone 120 €/hlö, laivalla myöhäinen aamiainen +20 €/hlö, lounas paluulaivalla   +29 €/hlö. Matkalla tarvitaan mukana passi tai henkilöllisyyskortti.

 

Tervetuloa kesän matkalle ja kerro matkasta myös ystävillesi!

          ILMOITTAUTUMISET MATKA-VIITALAAN 15.5. MENNESSÄ.

 

Matkanjärjestäjän peruutusehdot, mikäli matkustaja peruuttaa matkansa: (myös sairaustapauksissa)

31 vrk ennen matkan alkua, veloitetaan varauskuluina 50 €, 30–14 vrk ennen matkan alkua veloitetaan 75 % matkan hinnasta

13 vrk  ennen matkan alkua  veloitetaan koko hinta. Emme vastaa matkaohjelman muuttumisesta, kohde järjestyksen muuttumisesta tai hotellin vaihdoksesta meistä riippumattomista syistä. Suosittelemme matkavakuutusta peruutusturvalla.

 

Matka-Viitala, Virttaanraitti 239, 32560 Virttaa,044 0405140, puh aika ma-pe klo 10-16

e-mail: info@matkaviitala.fi,  www.matkaviitala.fi Toimistomaksu 6 €/lasku

0

Ostoskori