Sovellus

 

Lillukka.fi on puutarhakauppa netissä

Lillukka.fi on suomalainen ja luotettava puutarhakauppa netissä. Toimimme aina asiakkaan parhaaksi. Kokemuksemme kukka- ja puutarhakaupasta yltää yli 30 vuoden taakse. Kukka- ja puutarhakauppa Lillukka ky on vuonna 1985 perustettu kivijalkaliike Säkylässä. Olemme siirtäneet valikoimaamme ja asiakaspalveluamme myös nettiin. Keväällä 2016 perustettiin lillukka.fi -sinun puutarhakauppasi netissä. Valikoimamme puutarhakaupassa netissä laajenee jatkuvasti. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomessa Postin ja Matkahuollon lähetyksinä. Leikkokukkien kohdalla toimitamme itse kukkia lähialueellemme ja kauemmaksi Interfloran välityksellä. 

Valikoimiimme kuuluvat kasvien hoitoaineet, torjunta-aineet ja lannoitteet, siemenet, kukkasipulit kevääseen ja syksyyn, tarvikkeet puutarhaan ja siemenkylvöihin sekä kukkasidontaan. Taimivalikoimamme kattaa Viherrinki-liikkeiden Puutarhurin parhaat -taimet ja muita kestäviä ja erikoisiakin kasveja. 

interfloraLillukka.fi on myös kukkakauppa netissä

Asiantuntevat floristimme sitovat ajankohtaiset ja kauniit työt leikkokukista. Kukkavalikoimamme on runsas. Toteutamme upeat ja ikimuistoiset leikkokukkakimput sekä toiveiden mukaiset morsiuskimput. Voit varata suunnitteluajan, jolloin luomme haluamasi kimpun tai voit jättää suunnitteluvapauden meille. Teemme kauniit ja persoonalliset surukukat muistotilaisuuksiin ja myös toimitamme ne perille lähialueiden kirkkoihin. Lisätietoja saat kun katsot ympäri puutarhakaupassamme netissä!  


* Hinnat, joihin sisältyy ALV, ja toimitus